KUCHAŘKY,POTRAVINÁŘSTVÍ

Zobrazit: seznam / mřížka
Zobrazit:
Řadit podle:
Co rád jíš (racionální výživa, ovoce, zelenina; ilustrace  B. Vejrychová-Solarová)
J. Hostáň, A. Šturm, B. Vejrychová-Solarová
Státní nakl., Praha 1933. Původní brož, 8°, 46 stran, čb. obrázky v textu. Dobrý stav (viz foto)! ..
 
99Kč
Bez daně: 99Kč
Včelí produkty v praxi. Med
Jenni Fleetwood
Rebo 2013
Stav velmi dobrý viz foto.
150Kč
Bez daně: 150Kč
Velký průvodce dietami (kuchařka, recepty)
Judith C. Rodriguezová
Slovart, 2008. Stran 192 - včetně vyobrazení, pevná vazba. Rozměry: 20 x 25,5 cm.
Velmi dobrý stav.
95Kč
Bez daně: 95Kč
Siemensův el. sporák Protos: Návod k vaření (Siemens, kuchařka, recepty, mj. Polévky, Předkrmy, Zelenina, Omáčky, Dorty, Masitá jídla)
Původní informační brož firmy Siemens(návod ke sporáku, návod na sestavení, čištění, udržování + rec..
 
250Kč
Bez daně: 250Kč
Srdečný pozdrav z hospody [pražské restaurace, kavárny, viárny na starých pohlednicích - Praha, staré pohlednice]
Viktor Šlajchrt
Pevná vazba s obálkou, rozměry: 17 x 24 cm, stran 120 - včetně vyobrazení, vydání první.
Stav pěkný.
150Kč
Bez daně: 150Kč
Nový brevíř o víně (Víno, recepty, historie, ilustrace Neprakta)
Jindřich Hauft
Praha, Svépomoc 1988, s. 336.
Velmi slušný stav.
50Kč
Bez daně: 50Kč
Houbařův průvodce
Robert Brinda
Základní kniha (nejen) o sbírání hub. Včetně receptů na houbové speciality. Votobia, Olomouc 1999. P..
 
100Kč
Bez daně: 100Kč
Nákypy a gratinovaná jídla (kuchařka)
kolektiv autorů
Pevná vazba, rozměry: 26 x 26 cm, stran 160 - včetně vyobrazení.
Stav pěkný, na hřbetu je nálepka.
80Kč
Bez daně: 80Kč
Víno
Miloš Rossmann
Vydavatelství obchodu, Praha 1962. Původní brož, malá 8°, 177 stran. Lehce pomačkáno v rozích, dobrý..
 
90Kč
Bez daně: 90Kč
Speciality kuchyně Středomoří (kuchařka, recepty)
Vydalo: Rebo Productions, Čestlice 2006 Stav: výborný barevné fotografie   ..
 
80Kč
Bez daně: 80Kč
100 nejlepších těstovinových pokrmů
Annabel Karmel
ANAG, Olomouc 2012. Původní vazba; 19 x 19,5 cm; 147 stran. Velmi dobrý stav (viz foto)! ..
 
160Kč
Bez daně: 160Kč
Zelenina na zimním jídelníčku (kuchařka, recepty)
Cornelia Adamová
Praha, Ikar 2002, s. 96.
Velmi dobrý stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
Pěstování ovoce pro konservárenské účely
Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupy zemědělských výrobků, 1959. Původní brož, 8°, 165 str..
 
100Kč
Bez daně: 100Kč
Lahodná drůbež a zvěřinové hody (kuchařka, recepty)
kolektiv autorů
Pevná vazba, rozměry: 25,5 x 26 cm, vyd. první, stran 160 - včetně vyobrazení.
Výborný stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
 
Valentinská © 2021