KUCHAŘKY,POTRAVINÁŘSTVÍ

Zobrazit: seznam / mřížka
Zobrazit:
Řadit podle:
Zelenina na zimním jídelníčku (kuchařka, recepty)
Cornelia Adamová
Praha, Ikar 2002, s. 96.
Velmi dobrý stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
Pěstování ovoce pro konservárenské účely
Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupy zemědělských výrobků, 1959. Původní brož, 8°, 165 str..
 
100Kč
Bez daně: 100Kč
Lahodná drůbež a zvěřinové hody (kuchařka, recepty)
kolektiv autorů
Pevná vazba, rozměry: 25,5 x 26 cm, vyd. první, stran 160 - včetně vyobrazení.
Výborný stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
Grilujeme. Doma i v přírodě (kuchařka, recepty, grilování, gril)
Vydala: Fortuna Print, Praha 2004
Velmi dobrý stav
50Kč
Bez daně: 50Kč
Moderní výživa pro děti (dětská výživa, kuchařka)
Petr Fořt
Metramedia, Praha 2000. 2., přeprac. vyd.
Dobrý stav, desky lehce zašpiněné (viz náhled).
80Kč
Bez daně: 80Kč
Světová encyklopedie vín. Unikátní průvodce víny celého světa [víno, vinařství]
Tom Stevenson
Balios – Knižní klub, Praha 2001. Třetí vyd. Původní pevná vazba s přebalem, rozměry: 22,5 x 29 cm, 502 stran.
Výborný stav.
99Kč
Bez daně: 99Kč
Čokoláda
Chantal Coadyová
Průvodce znalce světem nejjemnějších čokoládových cukrovinek. Fortuna Print, 2000. Původní vazba, 8°..
 
100Kč
Bez daně: 100Kč
Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně (kuchařka, recepty)
Gabriele Gugetzerová
Ikar, Praha 2010. Pevná vazba, rozměry: 17,5 x 20,5 cm, stran 125 - včetně vyobrazení.
Velmi dobrý stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
Sušené květiny (příručka, sušení, design)
Anna-Marie Schwarzbachová
Praha, Ottovo nakl. 2000, s. 80.
Velmi dobrý stav
50Kč
Bez daně: 50Kč
Technologie pro II. ročník odborných učilišť...
J. Stropnický (obor kuchař, kuchařka)
Technologie pro II. ročník odborných učilišť a učňovských škol - učební obor "kuchař, kuchařka". SPN..
 
90Kč
Bez daně: 90Kč
Výživa ve světle věků
M. Úlehlová-Tilschová
Převazba, stran 185, rozměry: 15,5 x 21 cm. Vyd. druhé.
Velmi dobrý stav.
250Kč
Bez daně: 250Kč
Výroba surového a bílého cukru, IV.
Jaroslav Gebler
Surovárenské cukroviny. SNTL, Praha 1975. Původní brož, malá 8°, 167 stran. Dobrý stav (viz foto)! ..
 
100Kč
Bez daně: 100Kč
Med. Přírodní sladidlo (Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění) [kuchařka, recepty]
Jill Normanová
Bratislava, nakl. Champagne Avantgarde 1993, s. 39.
Velmi dobrý stav
60Kč
Bez daně: 60Kč
Umění koštérské
Fr. R. Čebiš
Původní celoplátěná vazba s přebalem, 8°, 116 stran.
Dobrý stav, přebal nepatrně potrhaný na okrajích (viz foto)!
130Kč
Bez daně: 130Kč
 
Valentinská © 2021