Inovovati budeš: Jak izraelská vynalézavost pomáhá k nápravě světa [příběhy zázračných izraelských inovací] - Izrael

Druh zboží: kniha
CN: E/49952
Autor: Avi Joreš
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788090730946
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 199Kč
Množství:
 

Kniha Inovovati budeš, bestseller přeložený do 27 jazyků, přináší poutavé příběhy zázračných izraelských inovací, které pomáhají měnit život stovkám milionům lidí po celé planetě. Sytí hladové, léčí nemocné, chrání bezbranné a dokáží přetvořit poušť v kvetoucí zahradu. Po světových bestsellerech Start-up nation a Budiž voda přichází kniha, která izraelské inovativní úspěchy završuje. A jde mnohem dál: je jakýmsi best of inovací a vynálezů, které tato země dala světu.
Lékařské využívání marihuany, robotické vyšetření páteře, vysoce účinná ochrana kybernetického prostoru, zbrusu nový způsob zemědělského zavlažování, přelom ve využívání sluneční energie, jedinečný protiraketový systém, pilulka s kamerou pro vyšetření střev… To jsou jen některé z inovací, které vznikly v Izraeli.
Proč se právě tato malá země uprostřed neklidného regionu stala lídrem globálních inovací? Může za to neustálá potřeba zdokonalovat se a snaha být o krok či dva před svými nepřátelsky naladěnými sousedy? Nebo je v tom něco víc, něco specificky židovského, co nutí měnit svět k lepšímu?
Ponořte se do světa inovací, fantazie, odhodlání a houževnatosti. Zjistíte, že řada věcí, která vám přijde jako běžná součást vašeho života, má své kořeny v Izraeli.

Vydání: Nakl. Zeď, 2019. Pevná vazba s obálkou, stran 323, rozměry: 16 x 23 cm.

Stav knihy: Velmi dobrý stav.

Valentinská © 2021