Origami jako šperky: Tvůrčí ateliér [originální šperky, knížka s 11 návody na zhotovení šperků z papíru metodou japonských skládanek origami]

Druh zboží: kniha
CN: E/53721
Autor: Didier Boursin
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 150Kč
Množství:
 

Líbí se vám originální šperky? Chcete někoho blízkého obdarovat vlastnoručně vyrobenou drobností? Pak právě vy budete mít radost z krabičky, která obsahuje knížku s 11 návody na zhotovení šperků z papíru metodou japonských skládanek origami. Šperky se vám jistě povedou i v případě, že nemáte s origami žádné zkušenosti. V knize totiž najdete důležité sklady vysvětlené pomocí jednoduchých nákresů a podrobný popis materiálů i návody krok za krokem. V krabičce se skrývá také 12 vzorovaných papírů na skládání náušnic, broží, náhrdelníků i náramků a drobný šperkařský materiál, jako jsou náušnicové háčky, korálky, jehly a stužky. A vlastně ještě něco – jedny hotové origami náušnice. Skládání vám určitě přinese radost nejen z hotových šperků, ale také ze zvládnutí nové techniky s nádechem exotiky.

Vydání: Slovart (ČR) 2013. Pevná vazba, stran 60 + náušnice + papíry na origami a komponenty na výrobu šperků. Rozměry knihy: 10 x 12,5 cm. Vše vloženo do krabičky o rozměrech: 20 x 13 cm.

Stav knihy: Stav výborný.

Valentinská © 2021