Pronásledování / Jménem spravedlnosti / Odplata (série: Zákon Západu) - 3 svazky (nakladatelství Návrat)

Druh zboží: kniha
CN: E/56652
Autor: Warren P. Gratias
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 150Kč
Množství:
 

3 svazky:

I. Pronásledování. Western o nelítostných bojích amerických Indiánů a banditů s bílými přistěhovalci z 60. let 19. století. Zločinecká banda se spojila s kmenem bojových Čejenů a přepadávají dostavníky, tyranizují okolí, vraždí a loupí. Po jednom útoku odvedou jako rukojmí dceru ředitele stavby železnice. Tři neohrožení zálesáci ji osvobodí, ale zločinci v odvetu přepadnou stavbařskou osadu. V tomto boji zatím zvítězí zlo. Bandité osadu vyplení, železnici zničí a jako zajatce so odvážejí znovu ředitelovu dceru a její tři ochránce.

II. Jménem spravedlnosti. V dobrodružném románu z Divokého západu se hrdinové, kteří utekli z indiánského zajetí, snaží zlikvidovat zločineckou bandu. Třem odvážným kovbojům a dívce se podaří dostat ze spárů Čejenů a uchýlit se pod ochranu jiného indiánského kmene. Za pomoci armády chtějí definitivně zničit zločineckou bandu, která má na svědomí řadu loupeží a vražd v širokém okolí. V příběhu nechybí ani milostná zápletka.

III. Odplata. Závěrečný díl westernu o nelítostných bojích bílých přistěhovalců a amerických Indiánů proti zločineckým bandám v minulém století. Hlavní hrdina s přáteli a Indiány svede dramatickou a úspěšnou bitvu s bandity. Přesto však část banditů uprchne a vezme s sebou rukojmí mladou dívku. Mladý muž a jeho přátelé se vydají po jejich stopách a v závěrečném střetnutí zahyne nejen zbytek banditů, ale i všichni ostatní protagonisté mimo hlavního hrdiny a jeho milé.

Vydání: Nakladatelství Návrat, 1992. Původní pevné vazby. Rozměry: 13,5 x 19 cm. Stran 219, 236 a 241

Stav knihy: Stav výborný.

Valentinská © 2021