Na návštěvě u paní Nabokovové a jiná setkání [sbírka vynikajících esejů, úvah a zamyšlení ze sedmdesátých až devadesátých let minulého století]

Druh zboží: kniha
CN: E/53236
Autor: Martin Amis
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788072076253
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
 

Kniha Na návštěvě u paní Nabokovové, sbírka vynikajících esejů, úvah a zamyšlení ze sedmdesátých až devadesátých let minulého století, ukazuje Martina Amise jako pronikavého pozorovatele světa, od poznámek na okraj k rockovým celebritám (Rolling Stones, John Lennon, Madonna) přes glosování společenských témat (například nepřikrášlený pohled na svět ženského tenisu či velmistrovského šachu) až po nesmírně cenné postřehy ze setkání se slavnými spisovatelskými kolegy či z návštěvy frankfurtského knižního veletrhu.

Martin Amis prokazuje v těchto krátkých úvahách psaných většinou pro přední světová periodika, schopnost nahlížet pod povrch událostí stejně brilantně, jako to činí ve svých románech.

Vydání: Vydalo nakladatelství Volvox Globator, Praha 2006. Edice Albion, svazek 21. Vydání první, stran 230. Původní pevná vazba s přebalem. Rozměry: 15 x 21 cm.

Stav knihy: Stav velmi dobrý, nepatrně odřený přebal.

Valentinská © 2021