Skřivan a lev

Druh zboží: kniha
CN: E/01733
Autor: Sandra Paretti
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788072147830
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
 

Hraběnka Karolína de la Romme Allery, čtenářům známá z prvního dílu trilogie Růže a meč, pokračuje ve svých milostných a jiných dobrodružstvích.

Svatební zvony vyzvánějí pro krásnou Karolínu a jejího vyvoleného, vévodu von Belomer. Ale jak se zachová nevěsta, když se ženich nedostaví na svatbu? Naše hrdinka neztrácí čas zby
tečným pláčem; rozzlobeně roztrhá svatební šaty, pošle hosty domů a sbalí se na cesty.

Hledá svého milovaného, aby se dopídila důvodu jeho nepřítomnosti v tento velký den. A tak začíná celá řada nejpestřejších dobrodružství, která berou čtenáři dech a nedovolí mu odložit knihu z ruky.

Předchází: Růže a meč. Navazuje: Purpur a diamant

Karolína nakonec najde svého nastávajícího a svatba se pak koná na tom nejneobvyklejším místě. Osud však proti jejich štěstí opět zasáhne, když se novopečený ženich vydá na krátkou plavbu s politickou misí.

Cestou je potkávají nová dobrodružství, na nejrůznějších místech v Evropě i v Orientu, situace plné vášní a emocí. Ačkoli se to zdá téměř nemožné, Karolína přestojí všechna utrpení a vyvázne ze všech nebezpečí. Láska a touha po vévodovi jí dávají sílu překonat všechny překážky. Vrátí se k němu zralejší a ještě krásnější než dřív.

Vydání: Baronet, Praha 2005. Pevná vazba s obálkou, stran 392, rozměry: 12,5 x 20 cm.

Stav knihy: Stav velmi dobrý.

Valentinská © 2021