Nevhodný nápadník (série: Mallorenovi)

Druh zboží: kniha
CN: E/05135
Autor: Jo Beverley
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788073032999
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 250Kč
Množství:
 

Damaris Myddletonová vyrůstala na venkovském sídle. Po otcově smrti se Damaris rozhodne vyměnit nudu venkova za okázalou nádheru šlechtických paláců. K dosažení tohoto cíle jí sice chybí manžel z nejvyšších kruhů, ale rázná Damaris v tom nevidí problém. Po otci zdědila závratný majetek a za peníze se dá pořídit cokoliv – proč tedy ne vysoce postavený manžel?

Pevně odhodlaná Damaris přijíždí do Londýna, ale vzápětí zjišťuje, že jemné finesy společenské smetánky jsou pro její přímočarou povahu příliš tvrdý oříšek. Když ji navíc veřejně odmítne markýz z Ashartu, v němž spatřovala možného budoucího chotě, zahanbeně uprchne z večírku, čímž se mezi honorací definitivně znemožní. Po útěku se o ni zajímá jen jediný člověk, o nějž by se ale vůbec neměla zajímat ona. Fitzroger je sice nesmírně přitažlivý, ale zato chudý dobrodruh, kterého navíc pronásleduje dávný milostný skandál.

Damaris dobře ví, že Fitzroger jí do nejvyšších kruhů nepomůže, ale zároveň se v jeho přítomnosti cítí tak dobře... Dokáže upustit od velkolepých plánů a dát své srdce muži, který je pro ni vskutku nevhodným nápadníkem?

Vydání: Nakl. Domino, Ostrava 2006. Pevná vazba s obálkou, rozměry: 13,5 x 21 cm. Stran 308.

Stav knihy: Stav pěkný.

Valentinská © 2021