Jablka v naší kuchyni (kuchařka)

Druh zboží: kniha
CN: E/79274
Autor: Dagmar Lánská, Jaroslav Muška
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788090358003
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
 

Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.

Vydání: Luděk Neužil, 2005. Pevná vazba, rozměry: 15,5 x 21,5 cm, stran 79

Stav knihy: Stav pěkný.

Valentinská © 2021