Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (kuchařka)
CN: E/70308
Autor: kolektiv autorů
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788087575130
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.
Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.
Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).
Vydání: Burda, 2014. Pevná vazba, stran 58 - množství vyobrazení. Rozměry: 21,5 x 25 cm.
Stav knihy: Stav pěkný.