Co, kdy a proč jíst, nejíst

Druh zboží: kniha
CN: E/21708
Autor: Stanislava Jarolímková
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788086183497
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
 

Tato knížka vychází z faktu, že všechno má svůj rub a líc. Proto, i když jsou v ní uvedené přednosti a léčebné schopnosti zeleniny, ovoce, koření a bylinek, je kladen důraz také na to, že za jistých okolností mohou i tyto složky jídelníčku přicházet o svá pozitiva, nebo dokonce škodit. Někdy za to mohou chyby při pěstování, skladování či zpracování, jindy fakt, že každý z nás je originálem a reaguje po svém.

Vydání: Chvojkovo nakl., Praha 2004. Brožovaná, rozměry: 14,5 x 20,5 cm, stran 134.

Stav knihy: Velmi dobrý stav.

Valentinská © 2021