Příběh o tom, jak udělat milionáře z domova

Druh zboží: kniha
CN: B/70832
Autor: Bryan James
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 100Kč
Množství:
 

Kniha Příběh o tom, "jak udělat milionáře z domova“ je malou knížkou s VELKÝM poselstvím, které nám předkládá moudré rady, jak si vytvořit výjimečně úspěšný a šťastný život.
Je to neobvyklý a poučný příběh, který upoutá vaši pozornost a odhalí málo známá tajemství lidí, kteří „to dokázali“. Naučíte
se, jak si můžeme správným náhledem na okolnosti vytvořit život, jaký chceme.
Příběh začíná, když si Jonathan a Jennifer všimnou úspěšného páru - Michaela a Ruth Zorsových, kteří se přistěhovali do nejdražšího domu v sousedství. Když se společně setkali, Zors vzal Jonathana pod svá ochranná křídla a podělil se s ním o tajemství, které ho dovedlo k úspěchu.

Jonathan a Jennifer byli již více než deset let zaměstnaní, ale byli čím dál více nespokojení. Jako většinu z nás i je učili, aby získali dobré vzdělání a dobrou práci, a mohli tak vést dobrý život; jenže to nefungovalo. Něco jim chybělo.
Tento poutavý příběh vám dá naději a přiměje vás k činnosti. Přesvědčivě, a přitom dobrosrdečné a trpělivě učil Zors Jonathana prosté, ale účinné techniky, aby mohl dosáhnout nejen materiálního úspěchu, ale i naplnění, které s sebou přináší pomoc druhým.

 

Vydání: Vydal ISi, Praha 2007. Brožovaná, stran 120, rozměry: 13,5 x 21 cm.

Stav knihy: Stav dobrý, obálka ahřbet jsou lehce odřené. V předmluvě je podtrháváno propiskou. Na první straně je signatruní razítko.

Valentinská © 2021