Kamil Lhoták. Obrazy (souborné dílo Kamila Lhotáka, sv. 3.)

Druh zboží: kniha
CN: LHO
Autor: Libor Šteffek
Stav: Nová
ISBN-13: 978-80-270-2112-3
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 1 890Kč
Množství:
 

Velkoformátová publikace, shrnující grafickou tvorbu Kamila Lhotáka. Uvnitř velké množství barevných reprodukcí uměleckých děl.

 Formát 4° (A4), 33 cm, 475 stran, pevná laminovaná vazba, kvalitní těžký papír. Perfektní stav - nová kniha, zatavená ve folii. 

Zároveň nabízíme i další dva svazky "souborného díla Kamila Lhotáka" - Kamil Lhoták - Grafické dílo a Kamil Lhoták a kniha

Kniha Kamil Lhoták - Obrazy vychází pro všechny příznivce a obdivovatele díla Kamila Lhotáka jako závěrečná část volné trilogie k dílu tohoto umělce po předcházejících publikacích Kamil Lhoták a kniha a rozsáhlé monografii Kamil Lhoták - Grafické dílo v kontextu ostatní tvorby. Ke každému umělcovu tvůrčímu období je nastíněna Lhotákova vývojová linie a posun v jeho tvorbě, navíc doprovázená komentáři z dobových recenzí, ukazující, jak bylo Lhotákovo dílo vnímáno v době svého vzniku, a to od jeho počátků v 30. letech až do završení v 80. letech minulého století. Soupis prací byl zpracován za přispění několika desítek sběratelů, galerií a muzeí z jedenácti zemí světa.

PRO VÍCE FOTEK KLIKNĚTE SEM

.

Vydání: Vlastním nákladem vydal Libor Šteffek, Praha 2017.

Stav knihy: Perfektní stav - nová kniha, zatavená ve folii.

Valentinská © 2021