Dálkové ovládání

Druh zboží: kniha
CN: J/95280
Autor: Andy McNab
Stav: Použitá
ISBN-13: 80-242-0007-4
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 90Kč
Množství:
 

V roce 1988 opouští Nick Stone Zvláštní letecké služby a brzy nato se zaplete do přestřelky vyvolané třemi teroristy IRA v Gibraltaru.Začíná pracovat pro britskou tajnou službu ve Washingtonu a odhalí zdánlivě nesmyslnou vraždu kolegy a jeho rodiny. Tu přežije jen přítelova sedmiletá dcerka Kelly. Nick ji vezme k sobě a spolu prchají před neznámými pronásledovateli. Stone je mistr svého řemesla, vynalézavý a nemilosrdný. Kdyby byl sám, bylo by všechno jednodušší...Starost o malou Kelly je pro něj velkou přítěží. Přesto spolu pronikají do temného světa násilí a korupce, ve kterém nelze rozlišit přítele od nepřítele.Když strhující příběh vrcholí k nečekanému závěru, odhalí Stone šokující pravdu o politicích, terorismu a obchodu.Pojítkem všeho je bezmezná lidská chamtivost.
Dálkové ovládání je nový druh thrilleru - naprosto otevřený a nemilosrdný. Ostatní autoři příběh vyprávějí, McNab ho prožívá.

Vydání: Vydala Euromedia Group - Knižní klub, Praha 1999. Vydání první, stran 352. Původní celoplátěná vazba s přebalem.

Stav knihy: Stav pěkný.

Valentinská © 2021