Moje bary = Collected Bars : New York

Druh zboží: kniha
CN: A26950
Autor: Jiří George Erml
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788074370748
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 260Kč
Množství:
 

Svět newyorských barů, místopis hostinců a lokálů ožívá na Ermlových fotografiích nikoli jako pouhý průvodce velkoměstem, ale jako prostor, kde lze zaznamenávat vrstvení času, původní uspořádání věcí, každodenní rituály. Newyorský bar je Ermlovi labyrintem emocí i hranicí mezi obecně lidskou nejistotu a důvěrou. V autorově fotografické tvorbě představují pak newyorské bary vlastně výraz jeho dvojího zakotvení - jak odkaz k tradici české fotografie, tak jeho obdiv k svobodnému mikrokosmu neustále se proměňujícího společenství a podobě naší paměti. Text napsal Kristián Suda, koncept knihy Kristián Suda, Ivo Gil a Karel Kerlický.

Původní pevná vazba s přebalem, 117 stran s mnoha černobílými fotografiemi Jiřího Ermla, 24 x 21,5 cm, text souběžně česky a anglicky.

Concept by Kristian Suda, Ivo Gil and Karel Kerlický, text by Kristián Suda. Original hardcover with dust jacket, 117 pp with numerous black-and-white photographs by Jiří George Erml, 24 x 21,5 cm, text simultanously in Czech and English.

Vydání: Praha, KANT (Karel Kerlický) 2012

Stav knihy: Výborný stav, jako nová / Perfect condition, like new.

Valentinská © 2021