Harmonické středy soustavy čtyřbodové

Druh zboží: kniha
CN: T/08640
Autor: B. Procházka, J. Žďárek
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 600Kč
Množství:
 

Do knihy je vevázáno více titulů:

Harmonické středy soustavy čtyřbodové. Nákladem České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění. Praha 1916. Rozpravy České akademie, ročník XXV. Třída II., číslo 31, stran 24.

O polárních gruppách na racionálných křivkách n-tého řádu v prostorech (n-1) rozměrných. Josef Žďárek. Nákladem České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění. Praha 1917. Rozpravy České akademie, ročník XXVI. Třída II., číslo 24, stran 5.

O křivkách n-tého řádu s dvojným bodem v n-1 rozměrném prostoru. Josef Žďárek. Nákladem České akademie věd a umění. Praha 1918. Rozpravy České akademiev ěd a umění, ročník XXVI. Třída II., číslo 56, stran 10.

Polárné vlastnosti soustavy kuželoseček, určených dvěma body a dvěma tečnami. Josef Klíma. Nákladem České akademie věd a umění. Praha 1919. Rozpravy České akademie věd a umění, ročník XXVIII. Třída II., číslo 5, stran 6. 

O zvláštních transformacích osmibodových skupin sdružených vzhledem k danému tetraedru a o jedné skupině 24 ploch 2. stupně. Václav Simandl. Nákladem České akademie věd a umění. Praha 1917. Rozpravy České akademie, ročník XXVII. Třída II., číslo 27, stran 19.

Několik vět o rotačních plochách druhého stupně, které vyhovují určitým podmínkám. L. Seifert. Nákladem České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění. Praha 1917. Rozpravy České akademie, ročník XXVI. Třída II., číslo 39, stran 13.

Příspěvek ku geometrii kulových ploch. B. Hostinský. Nákladem České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění. Praha 1914. Rozpravy České akademie, ročník XXIII. Třída II., číslo 40, stran 6. 

Methodické poznámky k teorii komplexu A2. Josef Klobouček. Bez titulního listu. Roč. XIV, třída II, č. 7. Stran 20.

Rovnoběžné osvětlení obecně položeného rotačního ellipsoidu v centralné projekci. Č. Nevečeřal. Bez titulního listu. Roč. XIV, třída II, č. 17. Strany 3.

Strojení točné plochy 2. stupně určené rotační osou a třemi tečnami. Č. Nevečeřal. Bez titulního listu. Roč. XIV, třída II, č. 18. Strany 3.

Dále je vevázáno ještě několik titulů v německém jazyce.

Vydání: Převazba. Rozměry: 18 x 27 cm.

Stav knihy: Dobrý stav, na hřbetu je polepka, desky jsou mírně odřené a v horní části lehce naražené. Některé stránky jsou zažloutlé.

Valentinská © 2021