Dr. Lampe's Illustrierte Tierheilkunde: Populäres Handbuch der Anatomie, Gesundheitspflege, Zucht, Geburtshilfe, des Hufbeschlags usw. unserer Haustiere [Veterinární lékařství, domácí zvířata, chov zvířat ]HOL

Druh zboží: kniha
CN: A40710
Autor: Schwarz, A. - Seyffert, A. - Schaub, Hermann (eds.)
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 2 000Kč
Množství:
 

Německy.

8. přepracované a revidované vydání, se třemi rozkládacími modely - kůň, kráva a prase, s množstvím vyobrazení v textu a barevnými tabulemi.

Původní celoplátěná ilustrovaná vazba, XVI+1314+XX stran a 10 nestránkovaných listů s vysvětlivkami k rozkládacím modelům,  4° (20 x 26 cm).

Vydání: Ein ärztlicher Hausschatz für sämtliche Tierkrankheiten, unter besondere Berücksichtigung der Hausmittel und Homöopathie. Herausgegeben und bearbeitet von Oberstabsveterinär A. Schwarz und Bezirkstierarzt A. Seyffert. Neu durchgesehen von Oberveterinär a.D. Dr. Hermann Schaub. 8. Auflage. Leipzig: Ernst Wiest Nachfolger.

Stav knihy: Desky na hranách jen zcela nepatrně odřené, papír vzhledem ke stáří trochu skvrnitý a zažloutlý, ve větší míře pak na stranách protilehlých k barevným ilustracím, poznámky tužkou na stranách 728 a 752, jinak uvnitř čistá, pěkně zachovalá, celkově velmi dobrý stav.

Valentinská © 2021