Vollständige und genaue Anleitung alle Gattungen Fleisch- und Fastensuppen, Assietten, Rindfleisch... [Kompletní a přesný návod na přípravu všech druhů masových i postních polévek, rybích i masových pokrmů ..., kuchařka 19. století, recepty]

Druh zboží: kniha
CN: A46968
Autor: M. J. R. [Marie Judith Rohrer]
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 2 999Kč
Množství:
 

Celý název: Vollständige und genaue Anleitung alle Gattungen Fleisch- und Fastensuppen, Assietten, Rindfleisch, Saucen, Zugemüse, Fleisch- und Fischspeisen jeder Art, Salats und Kompots auf die beste und wohlfeilste Art zu verfertigen. Ein sehr nützliches Handbuch für jede Haushaltung. Von einer Hausfrau nach eigenen vielfachen Proben so genau als möglich beschrieben.

Německy.

Původní měkká vazba, 124 stran, 8° (11 x 20 cm), 

 

Vydání: Brünn [Brno]: 1845, gedruckt bei Rudolph Rohrerʾs sel. Witwe. Zwölfte Auflage.

Stav knihy: Desky opotřebované - odřené a zašpiněné, hřbet částečně (hlavně v dolní části) rozpadlý - drží ale pohromadě, papír vzhledem ke stáří zahnědlý a skvrnitý, titulní strana zašpiněná a dole s malou ztrátou - místo je doplněno novým papírem, do str. 19 je na dolním okraji stránek podtrháváno tužkou, str. 19/20 je dole lehce natržená, jinak bez dalších poškození, celkově vzhledem ke stáří dobrý stav.

Valentinská © 2021