Rozený svůdce

Druh zboží: kniha
CN: E/01744
Autor: S. E. Phillipsová
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788024910369
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 95Kč
Množství:
 

Romantický úsměvný příběh dvou zcela odlišných lidí, spojených traumatem osamělého dětství, jejichž náhodné setkání pro oba znamená jedinečnou příležitost, jak zapomenout na všechny staré křivdy.
Svérázná mladá portrétistka se na dálnici potká se slavným fotbalistou, zvyklým na davy roztoužených fanynek, který je značně
překvapen, že právě tato dívka není ochotná podlehnout jeho šarmu. Dívka je bez peněz a bez práce a mladý muž jí s vidinou pozdějšího sblížení nabídne krátkodobé zaměstnání na své nové farmě. Tam ho však čeká místo milostného dobrodružství nemilé překvapení v podobě rodičů, s nimiž dávno přerušil styky, proslulého stárnoucího rockera a jeho bývalé oddané fanynky, kteří mu rukou společnou a nerozdílnou zkazili dětství. Aby toho nebylo málo, ke všeobecnému napětí přispěje ještě osiřelá jedenáctiletá nevlastní sestra, která u svého slavného bratra hledá útočiště. Infarktovou situaci na farmě hrdinovi kupodivu účinně pomáhá zvládat dívka, která stále více poutá jeho přelétavou mysl. Teprve když vážně hrozí, že ji navždy ztratí, uvědomí si své skutečné city nejen k ní, ale citlivěji se staví i k minulosti a k chybám svých rodičů, takže závěrečný šťastný konec už nic neohrožuje.

Vydání: Ikar, Praha 2008. Pevná vazba, stran 328, rozměr: 13 x 20,5 cm.

Stav knihy: Stav velmi dobrý.

Valentinská © 2021