Ztracený symbol - Ilustrovaný průvodce [svobodní zednáři, svobodné zednářství]

Druh zboží: kniha
CN: E/47396
Autor: John Weber
Stav: Použitá
ISBN-13: 9788087374092
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 80Kč
Množství:
 

Svobodní zednáři hráli velkou roli v počátcích historie Spojených Států – jejich symboly a znaky najdeme v zakládacích dokumentech, na bankovkách, v budovách a dokonce i ve složitém designu jednotlivých čtvrtí města Washington; některé jsou jasně viditelné, mnohé však jsou pečlivě ukryté a jejich tajemství je střeženo. Jejich pravý význam odjakživa vyvolával řadu otázek, z nichž leckteré zůstávají nezodpovězeny dodnes. Podle jakého plánu byly vystavěny historické budovy Washingtonu a co se v nich skrývá?
Tajemství skrytá v napínavém románu Dana Browna „Ztracený symbol“, jenž je volným pokračováním příběhů profesora symbologie Roberta Langdona, hrdiny Brownovy knihy „Šifra mistra Leonarda“, nyní pomáhá odhalit i tento ilustrovaný průvodce. Zvědaví čtenáři v něm mohou spolu s odvážným profesorem krok za krokem projít celým příběhem, prohlédnout si vše, co je zajímá, a sami nalézt odpovědi na své nejpalčivější otázky. Najdou v ní záhadné kódy, mysteriózní hádanky, znepokojivé záznamy, historické mapy, šifry a další zajímavosti, a také spoustu fascinujících podrobností o světě mysticismu, spiknutí a tajných společností – prostě vše, s čím se setkají ve „Ztraceném symbolu“. Pátá kniha Dana Browna a třetí román s Robertem Langdonem, dlouho očekávané pokračování Da Vinciho kódu. „Nic není tak, jak se na první pohled zdá. Nový román Dana Browna Ztracený symbol má zběsilé tempo, odehrává se během pouhých 12 hodin a hned od strany jedna nenechává čtenáře v klidu. Stále se objevují nové skutečnosti, stále nás čeká další překvapení. Svobodní zednáři hráli velkou roli v počátcích historie Spojených Států – jejich symboly a znaky najdeme v zakládacích dokumentech, na bankovkách, v budovách a dokonce i ve složitém designu jednotlivých čtvrtí města Washington; některé jsou jasně viditelné, mnohé však jsou pečlivě ukryté a jejich tajemství je střeženo. Jejich pravý význam odjakživa vyvolával řadu otázek, z nichž leckteré zůstávají nezodpovězeny dodnes. Podle jakého plánu byly vystavěny historické budovy Washingtonu a co se v nich skrývá?
Tajemství skrytá v napínavém románu Dana Browna „Ztracený symbol“, jenž je volným pokračováním příběhů profesora symbologie Roberta Langdona, hrdiny Brownovy knihy „Šifra mistra Leonarda“, nyní pomáhá odhalit i tento ilustrovaný průvodce. Zvědaví čtenáři v něm mohou spolu s odvážným profesorem krok za krokem projít celým příběhem, prohlédnout si vše, co je zajímá, a sami nalézt odpovědi na své nejpalčivější otázky. Najdou v ní záhadné kódy, mysteriózní hádanky, znepokojivé záznamy, historické mapy, šifry a další zajímavosti, a také spoustu fascinujících podrobností o světě mysticismu, spiknutí a tajných společností – prostě vše, s čím se setkají ve „Ztraceném symbolu“.

Vydání: Vydalo nakladatelství Plejáda, Plzeň 2010. Pevná vazba s přebalem, stran 192, vydání první, rozměry: 17 x 24 cm.

Stav knihy: Stav pěkný.

Valentinská © 2021