British Defence Equipment Catalogue, Fifth Edition, January 1973, Volume 1. Products and Volume 2: Index [Katalog britského zbrojního materiálu, 5. vydání, 1973; Velká Británie, vojenství, vojenská výstroj a výzbroj, technika] 2 SVAZKY

Druh zboží: kniha
CN: A43454
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 999Kč
Množství:
 

2 svazky - jednotlivé součásti výzbroje a výstroje armády Velké Británie dle kategorií s popisy všech součástí i s nutnou obsluhou + svazek s abecedními rejstříky produktů a seznamem dodavatelských firem.

Anglicky. Úvod a obsah souběžně anglicky, francouzsky, německy, italsky, španělsky a arabsky.

Oba svaky v původní tvrdé vazbě s barevnou ražbou, 4° (22 x 30,5 cm). 1. svazek: 924 stran s množstvím vyobrazení, nákresů a černobílých fotografií, s rozkládací mapkou a originální záložkou na šňůrce, 2. svazek: 134 stran.

 

Vydání: London – Aldershot: Published by authority of the Ministry of Defence (Defence Sales Organisation) by Combined Service Publications 1973.

Stav knihy: Desky obou svazků jsou zašpiněné a na rozích otlačené, 1. svazek má horní roh zadních desek a několika posledních stran se skvrnou od vody, jinak je uvnitř bez poškození, 2. svazek je uvnitř pěkně zachovalý a zcela čistý. Celkově dobrý stav.

Valentinská © 2021