Physiologie der Nahrungsmittel. Ein Handbuch der Diätetik [výživa]

Druh zboží: kniha
CN: A45720
Autor: Moleschott, Jac.
Stav: Použitá
Dostupnost: SKLADEM MIMO PRODEJNU (info)
Cena: 630Kč
Množství:
 

Druhé zcela přepracované vydání. Potraviny, živiny, zpracování živin v lidském těle, nutriční požadavky, potraviny živočišného a rostlinného původu, fyziologické vlastnosti potravin, výběr potravin

Vydání: Giessen: Ferber´sche Universitätsbuchhandlung 1859. Pův. polokožená vazba se zlaceným titulem na hřbetu, XXIV+254 stran, 4° (15,5 x 22,5 cm)

Stav knihy: Hřbet a hrany desek odřené, ořízka zašpiněná, titulní list zašpiněný, lehce natržený a s malou dírkou, listy zahnědlé, jinak uvnitř v dobrém stavu

Valentinská © 2021