KUCHAŘKY,POTRAVINÁŘSTVÍ
Zobrazit:
seznam
/
mřížka
Zobrazit:
Řadit podle:
Převazba, stran 185, rozměry: 15,5 x 21 cm. Vyd. druhé.
Velmi dobrý stav.
250Kč
Bez daně: 250Kč
Bez daně: 250Kč
Praha, Naše vojsko 1992, s. 187.
Velmi dobrý stav
50Kč
Bez daně: 50Kč
Bez daně: 50Kč
Praktický receptář. Nakladatelství KPK, Praha 1994, první vydání. Stran 231. Rozměry: 13 x 20 cm. Pů..
Velmi dobrý stav, nepatrně odřené desky (viz foto.).
80Kč
Bez daně: 80Kč
Bez daně: 80Kč
Dvojlist, rozměry cca: 32 x 47 cm.
Velmi dobrý stav.
150Kč
Bez daně: 150Kč
Bez daně: 150Kč
Vydala: Fortuna Print, Praha 2004
Velmi dobrý stav
50Kč
Bez daně: 50Kč
Bez daně: 50Kč
ANAG, Olomouc 2012. Původní vazba; 19 x 19,5 cm; 147 stran. Velmi dobrý stav (viz foto)!
..
60Kč
Bez daně: 60Kč
Bez daně: 60Kč
Přehnuté složky, stran 16, rozměry: 15 x 23,5 cm.
Velmi dobrý stav, časopis je v horní části natržený.
80Kč
Bez daně: 80Kč
Bez daně: 80Kč
Ikar, Praha 2010. Pevná vazba, rozměry: 17,5 x 20,5 cm, stran 125 - včetně vyobrazení.
Výborný stav
80Kč
Bez daně: 80Kč
Bez daně: 80Kč
Praha, Albatros 1992, s. 94.
Velmi dobrý stav
60Kč
Bez daně: 60Kč
Bez daně: 60Kč
Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupy zemědělských výrobků, 1959. Původní brož, 8°, 165 str..
100Kč
Bez daně: 100Kč
Bez daně: 100Kč
Sešit, rozměry: 9 x 15 cm, stran 32
Dobrý stav. Přední část obálky je od hřbetu utržená, zadní části obálky chybí. Tři stránky jsou vyplněné tužkou a perem. Jinak je uvnitř stav velmi dobrý.
90Kč
Bez daně: 90Kč
Bez daně: 90Kč
Praha, Ottovo nakl. 2000, s. 80.
Velmi dobrý stav
50Kč
Bez daně: 50Kč
Bez daně: 50Kč
ALPRESS, Frýdek-Místek 1996. Původní brož, 8°, 364 stran. Celá knih prohnutá . Dobrý stav (viz..
70Kč
Bez daně: 70Kč
Bez daně: 70Kč
Sešit, stran 38, rozměry: 20,5 x 26 cm.
Stav velmi dobrý, obálka je lehce odřená
80Kč
Bez daně: 80Kč
Bez daně: 80Kč
Pevná vazba, stran 160 - množství vyobrazení. Rozměry: 26 x 26 cm.
Stav pěkný.
99Kč
Bez daně: 99Kč
Bez daně: 99Kč
Praha, Readers Digest Výběr 2006, s. 368.
Velmi dobrý stav.
80Kč
Bez daně: 80Kč
Bez daně: 80Kč
Zákazníci sk












